Aktieanbefaling - Unilever (Foto: unilever.dk)

Aktieanbefaling – Unilever (Foto: unilever.dk)

Unilever er et af verdens førende selskaber indenfor fødevare- og hygiejneproduktion. Det kan næsten ikke blive større end blandt andet: Knorr, Becel, Lipton, Dove og Omo.

Koncernen Unilever blev dannet i 1930 af hollandske Margarine Unie, som var en margarineproducent og den britiske sæbefabrik Lever Brothers – sammensmeltningen af de to selskaber blev til Unilever. Aktieselskabet, der har to hovedsæder i Rotterdam og i London har mere end 175.000 ansatte, der er fordelt ud over 100 lande.

Aktieselskabet Unilever er et interessant sted at placere sine midler, ikke alene på grund af den nærliggende og ofte citerede sætning: ”…put your money where your mouth is…”men mere fordi at selskabet med det voldsomt store antal patenter; hele 20.000 styks, der årligt vokser med cirka 300 nye, har en gennemskuelig og plausibel forretningsmodel, der har haft stor succes gennem rigtig mange år. Unilever har hele 62 succesfulde varemærker og et årligt salg på mere end 250 mio. EUR.

Succes og høj vækstrate på nye markeder

På helt nye vækstmarkeder har Unilever stor succes – de bidrager med mere end 50% af omsætningen, og dertil en langt større del af omsætningstilvæksten. Unilever er et endog meget anbefalelsesværdigt aktieselskab med stort potentiale, og selskabet er et godt investeringsobjekt, nu og fremtidigt.

Klik her og læs mere om attraktive investeringsråd.

Share