Investering, afkast & risiko (Foto: finans.tv2.dk)

Investering, afkast & risiko (Foto: finans.tv2.dk)

Risiko og mulighed for stort afkast følges ad – det er sikkert. Og med en stor risiko er du aldrig helt sikker på, at dine investeringer ikke går tabt. Den skinbarlige sandhed er uomtvistelig, det har mangen en investor måtte sande. Risiko og afkast følges og det fristende budskab ”tag chancen og tjen penge – mange penge hurtigt” kan være lokkende, men pas på, førend du foretager sådan et valg. Det er en sandhed mange steder i finansverdenen – ikke kun når det gælder investering.

  1. Tænk før du investerer
  2. Hav en klar strategi for tid og afkastforventning
  3. Vær kritisk og ydmyg

Risiko eller mere risiko

Tænk for eksempel på flekslån, de er altså en hel del mere risikable – især når de så oven i købet er rentefrie – sparer man så omvendt op alt imens man sparer på sine flekslån, er de jo potentielt en mere givtig forretning end de fastforrentede lån, der er langt mere sikre og samtidig dyrere for enhver forbruger – på den korte bane!!!

Husk at de forjættende løfter sjældent holder vand – det er ingen garanti når en kapitalforvalter siger at 9 ud af 10 investorer fik et afkast på mere end 10% sidste år – for det fremtidige afkast har jo intet at gøre med det der har været – det fortidige er ikke nutid.

Klik og læs mere investeringsstof hos formuepleje!

Share