Bobler (Foto: latenights.dk)

Bobler (Foto: latenights.dk)

Forståelse for og indsigt i aktiemarkedets mange mønstre og bevægelser gennem tid er godt at have erhvervet sig, men den viden kan aldrig erstatte det store arbejde, der ligger i altid at skulle følge med på finansnyheder og i den seneste nyhedsstrøm. At tage del i, hvordan de politiske vinde blæser, og hvor den næste højkonjunktur tager sit udspring, det er nemlig her er grundlaget for de dybe analyser af aktiemarkedets frie kræfter findes.

Se linjer, når andre er i bobler

Aktieinvestering er ikke en retrospektiv sport, og der er ikke vundet noget ved at gentage andres beslutninger; for det sker der ikke noget banebrydende og nyt ved.

Skal markedet slås, handler det om, at se tendenser eller bevægelser, som endnu ikke har vist sig. Altså finde træk, der endnu ikke er kommet til udtryk gennem kursstigninger eller fald. Hvordan er de makroøkonomiske bevægelser, hvordan ser verdensøkonomien ud, og hvad ligger der i pipeline for fremtidig vækst? Et er generalistviden et andet er specialister, der bruger al deres tid på enkeltanalyse – at turde eller evne at gå mod strømmen kræver en strategi, der følges til dørs og som levner plads til at sætte investeringerne på hold, hvis der pludselig er tale om ”bull-marked”, og omstrukturering i hvordan sektorer skal prioriteres.

Der findes mere nyttig information her!

Share