Matas aktier (Foto: matas.dk)

Matas aktier (Foto: matas.dk)

På et kort to måneders sigte kan man godt regne med, at Matas børsnoteringen bliver en succes. Børsværdien løber op i 4,9 milliard kroner – og det er den sum, man har forventet.

Eksperter mener, at der er endog meget stor sandsynlighed for, at der kan hentes en gevinst på mellem 10 og 15 procent med den udbudskurs, som lyder på 110.

Positiv på Matas

Matas-aktien har en række karakteristika, som de erfarne og professionelle helt aktuelt efterspørger; det er attråværdige elementer som: stabilitet, høj lønsomhed og et solidt og stærkt cash flow gennem den daglige drift. OG så forventer man, at et potentielt voksende forbrug kan være med til at skabe endnu mere gang i hjulene og dermed også være med til at styrke Matas aktiekursens positive udvikling.

Matas aktien bliver en udbytteaktie, som kommer til at ligge pålideligt og sikkert. Der er udbudt aktier, der i værdisætningen svarer til op mod halvdelen af aktiekapitalen, hvilket i tal er to milliarder kroner.

De første måneder efter emissionen får aktien angiveligt ikke lov til at gå særlig meget under udbudskurs; det vil sige, at der ikke er fare for, at tæppet bliver trukket væk under selskabet – hånden bliver holdt under papiret.

Klik ind og læs meget mere om at investere i aktier.

Share