Formuepleje (Foto: thedailygreen.com)

Formuepleje (Foto: thedailygreen.com)

Utvivlsomt kan det betale sig, at få professionel pleje af formuen. Det er blot et spørgsmål om at vælge den der er den rigtige, til at forvalte de midler, der skal investeres. Men den forskel det kan gøre, at få den proffe analytiske tilgang til det, der investeret i er vel givet ud.

Markederne er volatile – der er bevægelser der hiver ned og trækker op – bølgedal aflyser bølgetop – sådan er finansmarkederne indrettet, og så dan har det altid været indenfor et kapitalistisk frit marked, der bygger på de frie markedskræfter. I modsætning til planøkonomiske konstruktioner, hvor der gennem lovgivning, rettes ind og strømlines, så de uundgåelige udsving rettes ud og passes til.

Undgå bump på vejen

Den dygtige kapitalforvalter kender til de faldgruber og opsving – hvor man, såvel for det ene som for det andet, skal passe på, hvis man vil undgå bump på vejen.

Når den rigtige kapital- eller formuepleje skal vælges ud – kan man starte med at stille spørgsmålet: ”Investerer du selv i det du anbefaler mig her?” Med det spørgsmål har man banet vejen for en snak om, hvad den optimale og personlige portefølje kan og skal indeholde. Og gennem spørgsmålet er man også sikker på, at vide, at man gør fællessag med den forvalter, man har udset sig.

Klik og læs mere om at investere porteføljen.

Share