Professionel formueforvalter (Foto: business.dk)

Professionel formueforvalter (Foto: business.dk)

Eksperthjælp er måske det rigtige for dig. Det rigtige blik på din formue kan gøre en stor forskel på den lange bane. Den erfarne investeringsekspert bør være uvildig og nøgtern i sine dispositioner – så de allokeringer, han foretager, er så klarsynende som muligt. Mens den professionelle forvalter sørger for din formue, kan du bruge tiden på andre ting, som du måske har mere lyst til at lave. Lyder det som en god investering?

Vælg én, der investerer i det samme

Fælles sag eller investering i produkter, som forvalteren selv har sat penge i er en god måde, at vælge den helt, helt rigtige kapitalforvalter ud på. Kapitalforvaltere, der tager deres egen medicin, er dem, der er værd at satse på. Det er dine sammensparede midler, det drejer sig om, og det vigtigste er at få dem til at vokse og blive til mere over tid.

Øje for omkostningerne

ÅOP er en ting, det er til at forholde sig til – omkostninger ved investeringer er noget andet, og det at have en kapitalforvalter noget helt tredje. Hvordan kapitalforvalterne aflønnes er meget individuelt, og derfor er det vigtigt at sætte sig ind i det, førend man indgår aftale om forvaltning. Det er vigtigt at vide, hvad man går ind til, og hvad man kan forvente af ekstra omkostninger.

Læs mere om forvaltning af dine midler – klik her.

Share